Understand your environmental impacts
to create sustainable logistics
EN
DE
FR
PARTNERS
Het EcoTransIT-Consortium financiert en controleert de verdere ontwikkeling van EcoTransIT World. Elke partner is lid van het consortium. Daardoor dragen ze in belangrijke mate bij tot de ontwikkeling.
PARTNERS

Projectpartners

Het Institute for Energy and Environmental Research (ifeu), Heidelberg, en de Rail Management Consultants GmbH (RMCon) hebben EcoTransIt ontworpen als een objectieve webtool om de emissies van het goederentransport te kunnen berekenen. Sinds dit project in 2000 werd opgestart, is het aantal deelnemende spoorwegmaatschappijen blijven stijgen. De maatschappijen die betrokken zijn in het project zijn oa de volgende :

EcoTransIT staat open voor nieuwe leden van alle transportmodi. Indien geïnteresseerd: info@ecotransit.de

CONTACT
Contactdetails
Contacteer ons
Wetenschappelijke software zoals EcoTransIT World doet soms vragen rijzen. Als je een vraag hebt of je wenst een sugestie mee te delen, aarzel dan niet ons te contacteren.
REFERENTIES
Referenties
Referentie projecten
EcoTransIT is het resultaat van 20 jaar ontwikkeling. De referenties illustreren slechts een klein deel van de activiteiten van de deelnemende bedrijven, maar ze tonen aan hoe veelzijdig en succesvol het gebruik van EcoTransIT is.